Pieczarki, boczniaki, sztuczne aromaty. Sprawdzamy, co pływa w grzybowej

Choć grzyby serwowane w całości trudno podrobić, zupy czy "grzybowy" farsz do pierogów często nie mają wiele wspólnego z prawdziwkami i maślakami.

Czytaj więcej: https://www.money.pl/adrss/artykul,24135...

Najnowsze wiadomości z kraju i ze świata. Facebook & Twitter główne wiadomości


Podobne wiadomości

Wybory samorządowe: Kto za co odpowiada w samorządzie? 0 0 0
Skarbek rozpływa się nad Smolastym i zdradza, jak naprawdę wygląda ich związek! 0 0 0
Facet to czasem naprawdę świnia. Zwłaszcza ten, który bawi się w coraz modniejszy pigging 0 0 0
Schetyna rozpływa się nad rządami PO w samorządach 0 0 0
Kraków: 18. Spotkanie Młodzieży Pijarskiej 0 0 0
Stanisław Trzciński z NaTemat.pl ŚCIEMNIA w żywe oczy w sprawie protestów #ACTA2 0 0 0
Europejski blichtr. Największe sekrety hotelu, który wpływał na historię Polski i światowego rock 'n' rolla 0 0 0
Dworczyk: Języka Schetyny nie powstydziłby się „Der Stürmer” 0 0 0
Ironii mogliby się od niego uczyć najwięksi prześmiewcy. Ale jego ostatnia, przejmująca książka chwyta za serce 0 0 0
Najdłuższy lot pasażerski na świecie - prezentuje Sam Chui 0 0 0